Visszér panaszokra - Herbaház

Visszérfűszerektől, Bejelentkezés

visszérfűszerektől

Visszerek és hajszálerek ellen külsőleg. Természetes megoldás Visszér, hajszálér és nehéz lábak ellen Ez a 18 összetevővel büszkélkedő, nyugtató és visszérfűszerektől gél azonnali felüdülést hoz a lábaidnak!

visszérfűszerektől

Legyen szó visszérről, visszérfűszerektől seprűvénalábgörcsökről, vizesedésről, ödémáktól vagy a sokunk által nap végén megtapasztalt fáradt, nehéz láb érzéséről, lábizom- és bokagörcsökről, melyektől hosszú időre megszabadítja a lábaidat. Reggel és este is alkalmazhatod, de arra figyelj, hogy mindig alulról-felfelé történő körkörös mozdulatokkal vidd fel.

visszérfűszerektől

Érdemes hűtőszekrényben tárolni, mert jobb hidegen alkalmazni. Ez a lábkrém egyébként, egy 4 tagú; ERBAVEN® névre hallgató termékcsalád egyik tagja, melynek termékei kimondottan a visszeres és hajszáleres lábproblémák ellen lettek kifejlesztve, természetes alapanyagokból.

visszérfűszerektől

Ennek a termékcsaládnak a hatékonyságát klinikai tesztek is alátámasztják! Visszérfűszerektől a gél állagú készítmény természetesen, hatékonyan és biztonságosan nyújt megoldást az olyan lábgondokra, mint a: Visszér Nehéz visszérfűszerektől érzés, Visszérfűszerektől vagy a Lábödéma A szinergiában álló és aktív hatóanyagokban gazdag összetevők a frissesség és a jólét, azonnali, kellemes érzését adják lábaidnak.

Gyógynövények visszér kezelésére

Javítják az alsó végtagok keringését, így segítve a felhalmozott folyadékok kivezetését. A gél gyors enyhülést hoz, és olyan természetes, növényi összetevőkkel készült, mint a; Troxerutin Visszérfűszerektől a T-vitamin. Bővebben lejjebb Mentol Eszcin A vadgesztenye fő hatóanyaga, vadgesztenye mag kivonat Ázsiai gázló.

visszérfűszerektől